De gegevens over J. Backx Beheer B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over J. Backx Beheer B.V.

Je wil misschien meer weten over J. Backx Beheer B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 24404018 het KVK nummer van J. Backx Beheer B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 03-11-2006.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;