Aan het zoeken extra informatie over Ius Akra B.V.? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Ius Akra B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Ius Akra B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 59679514 het KVK nummer van Ius Akra B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-01-2014.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;