Alle data over IQ Advocatuur inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over IQ Advocatuur

Je wil misschien meer weten over IQ Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 75107937 het KVK nummer van IQ Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 18-06-2019.