Aan het zoeken meer informatie over Invicta Advocatuur? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Invicta Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 66235294 het KVK nummer van Invicta Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 14-06-2016.