Aan het zoeken meer info over Intrepidus B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Intrepidus B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Intrepidus B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 18074453 het KVK nummer van Intrepidus B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 28-05-2004.