De gegevens over International Law Firm Taheri B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

International Law Firm Taheri B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over International Law Firm Taheri B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 68019025 het KVK nummer van International Law Firm Taheri B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 07-02-2017.