De data over Imhof Advocatuur B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Imhof Advocatuur B.V. informatie

Je wil misschien extra informatie over Imhof Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 30142014 het KVK nummer van Imhof Advocatuur B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 06-05-1997.