Alle data over I.L.A.C. Advocatuur en Consultancy B.V. bekijken? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

I.L.A.C. Advocatuur en Consultancy B.V. informatie

Je wil wellicht extra informatie over I.L.A.C. Advocatuur en Consultancy B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 68274491 het KVK nummer van I.L.A.C. Advocatuur en Consultancy B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 10-03-2017.