Aan het zoeken extra info over ICE Advocaten? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

ICE Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over ICE Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 75244438 het KVK nummer van ICE Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2019.