Aan het zoeken meer info over IBAS B.V.? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over IBAS B.V.

Je wil misschien extra informatie over IBAS B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 51790157 het KVK nummer van IBAS B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 14-01-2011.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;