Aan het zoeken meer informatie over I. Timmermans? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

I. Timmermans data

Je wil misschien meer info over I. Timmermans. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 61408980 het KVK nummer van I. Timmermans is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 08-09-2014.