Aan het zoeken meer informatie over HWG Praktijk B.V.? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

HWG Praktijk B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over HWG Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 58992235 het KVK nummer van HWG Praktijk B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 14-10-2013.