Op zoek naar additionele informatie over Huijskens Advocatuur? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Huijskens Advocatuur data

Je wil wellicht meer info over Huijskens Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 61792942 het KVK nummer van Huijskens Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-11-2014.