Op zoek naar meer info over Houweling & Kars B.V.? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Houweling & Kars B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 58920692 het KVK nummer van Houweling & Kars B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-08-1985.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;