Op zoek naar additionele informatie over Houtzager Strijker B.V.? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Houtzager Strijker B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30221674 het KVK nummer van Houtzager Strijker B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 02-01-2007.