Op zoek naar additionele info over Houthoff Coöperatief UA? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Houthoff Coöperatief UA. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34216182 het KVK nummer van Houthoff Coöperatief UA is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 17-11-2004.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;