Op zoek naar additionele informatie over Hörchner Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Hörchner Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 55636888 het KVK nummer van Hörchner Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2012.