Alle gegevens over Hoppenbrouwers Advocatuur & Mediation inzien? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Hoppenbrouwers Advocatuur & Mediation informatie

Je wil misschien meer info over Hoppenbrouwers Advocatuur & Mediation. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 54276233 het KVK nummer van Hoppenbrouwers Advocatuur & Mediation betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 02-01-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;