Op zoek naar extra informatie over Hooijman Pieterse Advocaten? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Hooijman Pieterse Advocaten data

Je wil misschien meer informatie over Hooijman Pieterse Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 55592570 het KVK nummer van Hooijman Pieterse Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2006.