Alle gegevens over Hommersom Advocatuur bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Hommersom Advocatuur informatie

Je wil wellicht meer weten over Hommersom Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 30268705 het KVK nummer van Hommersom Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2004.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;