Alle gegevens over Homerus Advocaten bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Homerus Advocaten

Je wil misschien meer informatie over Homerus Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30246432 het KVK nummer van Homerus Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2008.