Aan het zoeken additionele info over Hollema advocatuur? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Hollema advocatuur

Je wil misschien meer weten over Hollema advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 71379355 het KVK nummer van Hollema advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2018.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;