Aan het zoeken meer informatie over Hofstede Advocatuur? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Hofstede Advocatuur gegevens

Je wil wellicht extra info over Hofstede Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 73441767 het KVK nummer van Hofstede Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2019.