Alle data over Hofstad Advocaten inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Hofstad Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 53970764 het KVK nummer van Hofstad Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 18-11-2011.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;