Op zoek naar meer informatie over Hoevenaars Advocatuur? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Hoevenaars Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 65963369 het KVK nummer van Hoevenaars Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 04-05-2016.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;