Alle data over H/O Pohlkamp & van Riel Advokaten en Prokureurs bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over H/O Pohlkamp & van Riel Advokaten en Prokureurs

Je wil misschien meer weten over H/O Pohlkamp & van Riel Advokaten en Prokureurs. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 27335915 het KVK nummer van H/O Pohlkamp & van Riel Advokaten en Prokureurs betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1991.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;