Alle data over Hilberts Advocatuur bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Hilberts Advocatuur informatie

Je wil misschien meer informatie over Hilberts Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 60737921 het KVK nummer van Hilberts Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2014.