Alle gegevens over Hiemstra Van Halderen Advocaten bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Hiemstra Van Halderen Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over Hiemstra Van Halderen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 54763096 het KVK nummer van Hiemstra Van Halderen Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-03-2012.