De gegevens over Hiddes Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Hiddes Advocatuur

Je wil wellicht meer informatie over Hiddes Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 58159940 het KVK nummer van Hiddes Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 16-06-2013.