Op zoek naar meer informatie over H.G. Tienstra Beheer B.V.? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over H.G. Tienstra Beheer B.V.

Je wil misschien extra info over H.G. Tienstra Beheer B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 32074996 het KVK nummer van H.G. Tienstra Beheer B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-06-1999.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;