Op zoek naar meer info over Heuvelman Advocatuur? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over Heuvelman Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Heuvelman Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 65168445 het KVK nummer van Heuvelman Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-01-2016.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;