Aan het zoeken extra info over Het Noorderhuis Advocaten? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Het Noorderhuis Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 01145970 het KVK nummer van Het Noorderhuis Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 21-02-2009.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;