Alle gegevens over Het Lam Advocaten B.V. inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Het Lam Advocaten B.V. data

Je wil misschien meer info over Het Lam Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27270700 het KVK nummer van Het Lam Advocaten B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-09-2004.