Alle data over Hesco Advocatuur B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Hesco Advocatuur B.V.

Je wil wellicht meer weten over Hesco Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 32144738 het KVK nummer van Hesco Advocatuur B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-12-2008.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;