Alle data over Hermens & Van Spanje Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Hermens & Van Spanje Advocaten

Je wil misschien meer weten over Hermens & Van Spanje Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 65180887 het KVK nummer van Hermens & Van Spanje Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2016.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;