Aan het zoeken extra info over Hens en Prins Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Hens en Prins Advocaten

Je wil wellicht extra informatie over Hens en Prins Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 53414004 het KVK nummer van Hens en Prins Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 26-08-2011.