Alle data over Henriëte Van Baalen Advocaat en Mediator B.V. bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Henriëte Van Baalen Advocaat en Mediator B.V. informatie

Je wil misschien extra info over Henriëte Van Baalen Advocaat en Mediator B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 28101442 het KVK nummer van Henriëte Van Baalen Advocaat en Mediator B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 28-05-2004.