Op zoek naar additionele informatie over Hengkst B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Hengkst B.V. data

Je wil misschien extra informatie over Hengkst B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 9100371 het KVK nummer van Hengkst B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 28-05-1998.