Op zoek naar extra info over Hengeveld Advocaten? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Hengeveld Advocaten data

Je wil misschien extra informatie over Hengeveld Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34329934 het KVK nummer van Hengeveld Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2004.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;