Op zoek naar additionele informatie over Hendriksen Advocatenkantoor? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Hendriksen Advocatenkantoor. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 08184994 het KVK nummer van Hendriksen Advocatenkantoor is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 04-12-2008.