Aan het zoeken extra informatie over Hendrikse Renes Advocaten? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Hendrikse Renes Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over Hendrikse Renes Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34376051 het KVK nummer van Hendrikse Renes Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2009.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;