Alle gegevens over Hendriks Van der Sar Advocaten inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Hendriks Van der Sar Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Hendriks Van der Sar Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 51742411 het KVK nummer van Hendriks Van der Sar Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 11-01-2011.