De gegevens over Hendriks Advocatuur B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Hendriks Advocatuur B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Hendriks Advocatuur B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 50088947 het KVK nummer van Hendriks Advocatuur B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-05-2010.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;