Alle data over Hellinga Advocatuur B.V. inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Hellinga Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 62602608 het KVK nummer van Hellinga Advocatuur B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-02-2015.