Aan het zoeken extra info over Helex Advocatuur? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Helex Advocatuur data

Je wil misschien meer informatie over Helex Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 65580060 het KVK nummer van Helex Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-03-2016.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;