Alle data over Helex Advocaten & Rechtsanwälte bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Helex Advocaten & Rechtsanwälte

Je wil wellicht meer info over Helex Advocaten & Rechtsanwälte. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 70735123 het KVK nummer van Helex Advocaten & Rechtsanwälte betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2018.