Aan het zoeken meer informatie over Helder & Groot Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Helder & Groot Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Helder & Groot Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 37146063 het KVK nummer van Helder & Groot Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-03-1985.