Aan het zoeken additionele informatie over Hekkelman Advocaten N.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Hekkelman Advocaten N.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 09170462 het KVK nummer van Hekkelman Advocaten N.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2007.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;