Aan het zoeken meer info over Heinrici Advocaat en Mediator? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Heinrici Advocaat en Mediator data

Je wil wellicht meer weten over Heinrici Advocaat en Mediator. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 64862127 het KVK nummer van Heinrici Advocaat en Mediator is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2016.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;