Aan het zoeken meer informatie over Heijltjes Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Heijltjes Advocaten gegevens

Je wil wellicht extra info over Heijltjes Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 09190937 het KVK nummer van Heijltjes Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 20-09-1991.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;